Over mij

Over mij

Tekst Unlimited = Anita Schregardus

“Ik was 10 jaar oud toen ik met bonkend hart en zweethandjes de directeur van mijn school – de Pius X in Wateringen – ging interviewen voor de schoolkrant. Superspannend, maar oh wat vond ik het leuk! Dat ik van ‘wat kun jij goed schrijven’ mijn vak zou maken, kon ik op dat moment nog niet vermoeden.

Communicatie, schrijven en taal: het bleef boeien en in 1996 ben ik met Tekst Unlimited gestart. Inmiddels heb ik talloze interviews gedaan, honderden teksten geschreven, heel veel schrijfzorgen bij ondernemers weggenomen en meegewerkt aan twee boeken. En nee, dit verveelt nooit!”

Klantervaringen

“Copywriting is best lastig en ik kom niet heel vaak tekstschrijvers tegen die het zo goed, leuk en snel doen als Anita. Uit een lang interview haalt ze precies de juiste rode draad en maakt er een enthousiast verhaal van. Petje af.”

Saskia Naber, Makkelijke Moestuin


“Wij werken al jaren met veel plezier samen met Anita. Zij heeft aan een half woord genoeg en weet uit een heel verhaal feilloos de kern te pakken. Ze begrijpt meestal precies wat ik bedoel en weet de juiste toon treffen. Ze combineert dit met een supersnelle service en dat is altijd handig!”

Ellis Groenevelt, ITS IT-services


“Ik heb erg fijn samengewerkt met Anita aan het VM-Magazine. Je merkt dat ze veel ervaring heeft! Samen hebben we een planning gemaakt, waarna zij de interviews heeft ingepland, afgenomen en de teksten heeft geschreven. De artikelen lezen lekker weg en gaan dieper in op de onderwerpen, precies zoals we in gedachte hadden. Wij zijn erg blij met het resultaat en de samenwerking!”

Janine Reek, Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling


“Anita heeft in één handomdraai onze website weer accuraat gemaakt. Ze werkt snel, professioneel en gedreven en levert maatwerk in teksten. Wij voelen ons daar heel goed bij.”

Monique van Lotringen, Proptimize


“Wij maken vanuit Juva nu al enige jaren gebruik van de diensten van Anita. Die samenwerking ervaar ik als zeer fijn en professioneel. De zelfstandigheid en de snelheid waarmee ze in contact treedt met onze interne organisatie en zaken oppakt, vind ik zeer prettig. Ze ontzorgt me bij de totstandkoming van content en ze weet me elke keer weer te verrassen met de uitwerking ervan.”

Carina van der Wurff, Communicatieadviseur N.V. Juva